ZASADY SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ
Zamówienia należy składać minimum 2 dni przed terminem realizacji telefonicznie lub mailowo u managerów, kierowników gastronomii
Płatność za wykonanie usługi następuję z góry, bezpośrednio przy zamówieniu kartą, przelewem lub gotówką na miejscu
Wystawiamy faktury Vat
Dowóz na terenie Gniezna - gratis
Dowóz poza Gnieznem - 1 zł/ 1 km (liczone w obie strony)
Potrawy są zapakowane w styropianowe termosy - kaucja - 30 zł /1 pojemnik
Minimalna ilość zamówienia to 5 porcji jednego rodzaju potraw
_____________________________________
Istnieje możliwość wypożyczenia: porcelany, szkła, sztućców, obrusów, pokrowców na krzesła, bemarów, stołów bankietowych, stołów okrągłych, krzeseł
-możliwość wynajęcia obsługi
Usługi te wyceniane są indywidualnie
Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i życzenia. Z chęcią stworzymy ofertę idealnie dopasowaną do potrzeb Gościa.